Новини

Balovete.bg  подаряват 10 абитуриентски бала през 2018г. В инициативата ще бъдат включени всички софийски училища, като 10 от техните възпитаници в затруднено положение, ще имат възможността да изживеят емоцията от бала на мечтите си. В този подарък са включени всички необходими за един приказен бал нужди – грим, прическа, тоалет, бижута и луксозен автомобил.

Екипът на Balovete.bg има повече от 10 години стаж в организирането на балове и събития в София и страната. Последните няколко години на Balovete.bg са се доверили абсолвенти от всички големи универитети в София - Софийския, Техническия, Медицинския, УНСС и Академията на МВР.

Благодарение на дългогодишния си опит Balovete.bg реши да зарадва нуждаещи се абитуриенти с пълната организация на техния бал. Кампанията ще бъде подкрепена от известни личности, които ще допринесът за прекрасното изживяване. 10 момичета и момчета от столичните училища ще бъдат избрани и одобрени с помощта на директорите на училището им и техни връстници.

Парижкото Моторшоу е едно от най-големите по принцип и най-голямото за Eвропа за 2016г. Тази година модните тенденции бяха подминали някои от шандовете на Mondial de LAutomobile в столицата на модата. От кецове и анцузи през еспадрили и дънки до спортни роклички и докато се стигне до изисканите черни вечерни рокли и високи токчета на щандовете на 4-5 изложителя. Прави впечатление че големите бранове се бяха постарали по-малко за това как изглеждат хостесите им – лицата на техния шанд. Въпреки всичко споменато изложението бе посетено от повече от милион зрители за всичките 16 дни. Дано скоро и по нашите ширини се провеждат повече и по-значими за Европа събития.  

Мъжката модна фиеста, или месецът на мъжката мода, представящ колекциите пролет/лято 2016 и подсказващ какви ще са модните настроения догодина по време на балове 2017 приключи. Финалът му бе не къде да е, а в Париж. Обикновено най-силното събитие в тазгодишния моден календар бе седмицата на модата в Париж. Мъжка мода пролет / лято 2017 г. не мина без грешки. Много критици изказаха мнение, че е един от най-лошите сезони за мъжки облекла, които бяха виждали от години. Въпреки това показаното там е част от тенденциите за цялата следваща година. Искрящи цветове, флорални мотиви и пъстроцветни щампи бяха на пиадестал на част от модните гурута тази година.

Ще се опитаме да сме Ви полезни, като постоянно Ви информираме за това, което представят дизайнерите в колекциите и това, което представят истинските консуматорите на модата по клубовете и специално за балове 2017. В днешно време модните тенденциибързо се променят при наличието на много канали за информация, напредъка на социалните мрежи скъсява връзката между дизайнери и потребители а стрийт стайл звездите имат сериозно влияние както върху създателите, така и върху последователите на модата. 

#ТвоятАбсолвентскиБал

Ще ви разкрием малко и от Тенденциите при прическите за пролет/лято 2017.  От  прически с плитки през опашка настрани, прически с кок като за св..ка илесни прически за края на вечерта.

Според Седмицата на модата от Ню Йорк до Милано и от Лондон до Париж, това, което бе показано там ще се прехвърли и чак догодина в сезона на балове 2017.

Букли

Големите букли отново са на мода. Небрежният сешоар е хит тази година, защото придава секси и изтънчен вид на всяка дама.

Опашка настрани

Секси, много секси! Сплетената настрани коса ви придава онова уникално секси излъчване на ученичка и бизнес дама едновременно.

Възел

Кок, направен от собствената ви коса, който прилича на възел. Небрежно, секси, предизвикатално!

Прибрана назад коса

Специфична прическа, която не стои добре на всяка дама, всяко чело и всички уши J

Бретон назад

Обикновенно в края на бала се ползват услугите на фиба, с която прибирате иначе модерния начупен бретон назад кък ухото. 

Страница 1 от 2
Нагоре