Сребърна бижутерия Tezzor.com

Tezzor.com e интернет магазин за сребърна бижутерия с естествени камъни и минерали и нашите бижута могат за бъдат закупени единствено онлайн. Ние знаем, че онлайн пазаруването има както плюсове, така и минуси, затова винаги сме насреща в случай, че имате нужда от допълнителна информация или консултация относно даден продукт. Също така, при желание на клиента продуктите могат да бъдат изпратени с опция за преглед, което Ви дава възможност да видите бижуто, преди да решите дали да го приемете и заплатите на куриера. Ако бихте желали да отворите бижуто в присъствието на куриера, моля отбележете това при завършване на поръчката или информирайте наш сътрудник.

Ние сме млад екип, който обича приключенията и пътешествията, природата и красотата. Затова в нашата онлайн съкровищница ще намерите вълшебни скъпоценности от далечни страни. Наричаме ги “скъпоценности”, защото не намираме друга дума, за да опишем творения на природата като дендро опаласерафинитапрелестните ясписи и ахати и всички останали парченца магия, родени от недрата на планетата. Не по-малко ни впечатлява и изкуството, което човекът е създал, обработвайки тези деца на Земята.

Подбрали сме за вас красиви и екзотични украшения с някои от любимите ни камъни.

  • Постарали сме се почти всички камъни на нашия сайт да са естествени, а малкото лабораторни камъни, които сме добавили, заради красотата на даденото бижу, са обозначени с термина „hydro“ или „lab“ до името на камъка (тук можете да научите повече за разликата между естествен и лабораторен камък).
  • Всички изделия са от качествено сребро с титър 925, проверени и маркирани от Националната лаборатория към НАП. Ние самите сме лицензиран търговец на благородни метали, скъпоценни и полускъпоценни камъни, с номер на лиценза 5846, издаден от Министерството на финансите.
  • Повечето бижута TEZZOR са ръчна изработка, а много от тях са уникати, тъй като дизайнът е създаден около камъка. Затова от много от моделите никога няма да можем да предложим два идентични артикула.
  • Много малко от нашите продукти са представени в комплекти, тъй като смятаме, че могат да бъдат създадени десетки красиви комбинации и искаме всяка дама да има възможност сама да подбере своето уникално съчетание.
  • Постарали сме се всички снимки и описания на продукти в TEZZOR.COM да дават максимално добра представа за бижутата ни. Въпреки това, минимални отклонения в цветовете и размерите са възможни и в случай, че има такива, предварително се извиняваме. Също така, поради естеството на камъните и ръчната изработка, считаме малки насъвършенства във вида за допустими и се стараем те също да са добре представени.
  • Ако се окаже, че бижуто, което сте поръчали, не е подходящо за Вас или просто сте размислили относно покупката, ние с радост ще приемем артикула обратното в срок от 14 дена след получаването му. Няма нужда да ни давате обяснение (въпреки че винаги ще се радваме да споделите с нас причината за връщането) – просто ни уведомете на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. за намерението си да изпратите бижуто обратно и добавете банковата си сметка. Ние ще Ви изпратим детайли за адреса за връщане. Ще възстановим сумата за бижуто по дадената банковата сметка в рамките на 14 работни дни след обработването на върнатия продукт.
  • email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • тел. 087 817 5455

    Свържете с нас във Фейсбук

Нагоре