ИВ 2007 ЕООД

Натрупаният за последните две десетилетия опит в търговията с бижута ни научи, че ние не просто продаваме благородни метали, а даряваме емоции. Ние влагаме името и репутацията си във всяко едно продадено бижу, защото знаем, че когато нашите клиенти са щастливи нашата мисия е изпълнена. Ето защо ние гарантираме че:

●  Притежаваме лиценз за търговия с благородни метали от МФ, сертификат за качество на бижутата и срок на гаранцията без конкуренция. Регистрацията в Министерството на финансите е задължителна за всеки търговец на ценни метали и скъпоценни камъни и е гаранция за произхода и автентичността на продуктите. Винаги проверявайте дали търговците, от които пазарувате подобни стоки са изпълнили законовите изисквания!
●  Нашите бижута се доставят винаги придружени от съответния фискален документ.
●  Нашите бижутата се маркират с предвидените във закона марки още при вноса, което е гаранция за техния произход. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.
●  Ако поради някаква причина се окаже, че избраният от вас продукт не е подходящ за вас или вашите близки, в рамките на един календарен месец след покупката ще върнем парите или заменим всяко едно закупено бижу, без да задаваме каквито и да били въпроси.
●  Нашите цени често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали.
●  Бижутата, които продаваме са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.
●  Нашите продукти са уникати, за чието производство се използват най-съвременните технологии, които позволяват бижутата да бъдат нежни, но същевременно изключително здрави и дълготрайни. За разлика от други продукти, при които декорацията се лепи, скъпоценните камъни, вложени в нашите продукти са монтирани, което допринася допълнително за тяхната здравина и издържливост.

Всичко това е гаранция, че нашите бижута са инвестиция в качествени, красиви и неповторими продукти, които са достойно отражение на вашата индивидуалност и стил.

Контакти

Информация за поръчки и обслужване на клиенти

0894 467641 (пон. - съб. 10 - 18 ч.)

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. | www.eliteprecious.com

Адрес за кореспонденция

ИВ 2007 ООД
София 1000, ул. Солунска 8

Нагоре