Онлайн бижута ALBA

Онлайн бижута ALBA предлага на своите клиенти разнообразие от дамски и мъжки бижута . Разгледайте нашите комплекти бижута,дамски колиета,обеци,гривни,бижута Сваровски онлайн и бижута от полускъпоценни камъни .Тук можете да откриете модерни бижута за специални поводи, бижута за всеки ден или подарък за любим човек . Всички бижута са изработени от бижутерийна сплав със златно или сребърно покритие в комбинация с кристали Сваровски,кристален цирконий Cubic Zirconia или бижута с перли.
Bijuta-alba.com предлага бижута на ниски цени с подарък към всяка поръчка .
Нашите бижута са разделени за удобство в няколко категории,където лесно и бързо можете да направите избор.Дамите могат да разгледат категория ЗА ЖЕНИ където сме подбрали комплекти бижута,колиета,обеци,гривни и пръстени. В категория ЗА МЪЖЕ ще откриете бижута изработени от висококачествена медицинска стомана 316L ,които са предпочитани от мъжете.Ако търсите подарък за мъж вижте предложенията от ланци или комплекти от стомана. bijuta-alba.com  предлага евтини бижута в категория SALE.Ако търсите най-новите и актуални бижута можете да разгледате категория НАЙ-НОВИ. 
Бижута ALBA изпраща всички бижута в елегантни кутийки с подаръчно пликче като по този начин Ви улесняваме ако закупувате бижу за подарък. Към всяка поръчка ще получите подарък от нас и талон с промо код за следваща поръчка . Можете да се възползвате от безплатна доставка ако поръчате бижута на стойност над 45 лв.  Всички поръчки се изпращат с куриер на ЕКОНТ и се доставят за 1 работен ден. Онлайн бижута ALBA  предлага опция преглед по-желание на клиента . Пазаруването онлайн спестява време и става бързо. Ако имате затруднения при правенето на поръчка можете да я направите на телефон : 0988/ 72 72 39 
 
Нагоре